Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Wylze Logistik
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Finisoare sapa si betoane Wacker Neuson
Brand
Electric sau motor termic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Finisoare simple
Finisoarele cu pale Wacker Neuson sunt ideale pentru lucrari de finisare / netezire sape sau betoane, oferind performante de neegalat. Palele sunt reglabile unghiular, se poate dota cu diferite tipuri de mânere sau pale de finisare.
Dotate în standard cu sisteme inovative care maresc productivitatea si în acelasi timp care reduc efortul operatorului cu pâna la 50%. De asemenea au câte un sistem electronic si sistem mecanic (ambele patentate) de protectie a operatorului.
Disponibile în variante cu motor electric (monofazic sau trifazic) sau motor termic (Honda sau Wacker Neuson) cu puteri între 2.20 kW si 10 kW, sistem cu pale având diametrul de 610 mm, 915 mm sau 1220 mm.

Finisoare duble
Finisoarele germane duble Wacker Neuson sunt ideale pentru finisarea suprafetelor mari de beton, fiind special concepute pentru performante ridicare, manevrabilitate usoara si confortul operatorului. Dotate standard cu faruri de iluminat (2 fata - 2 spate).
Palele sunt reglabile unghiular între 0-25 grade cu rotatii între 25-125 rot/min. Disponibile în variante de 915 mm sau 1220 mm cu 2 x 4 pale sau 2 x 5 pale. Motoarele disponibile în functie de model: între 16.6 kW si 26 kW în variante diesel sau benzina.
Din Gura in Gura